Vielsesringe

Når det helt rigtige sæt vielsesringe skal vælges er der ofte mange overvejelser at gøre sig! Det er en proces der kan tage meget lang tid og det kan vise sig at være ganske svært at vælge stilen og hvilken Guldsmed skal man vælge, hvem kommer tættest på “Vores smag” i Vielsesringe? Vores filosofi er at finde fællestræk der giver mening.

Først finder vi ud af om ringene skal være ens? Cirka 90% af alle de vielsesringe vi sender ud af butikken er unikke vielsesringe udført ud fra kundernes helt specifikke ønsker om design og funktion. Der er ikke længere et fast begreb der hedder “vielsesringe” i den moderne og ikke mindst individuelle verden vi lever i vælger man hver især den ring man drømmer om! Det er altid en stor fornøjelse at måtte hjælpe til med at skabe jeres kommende vielsesringe! Leveringstiden starter fra 10 -14 dage alt efter hvor stor opgaven er, men det kan både gå hurtigere eller tage længere tid.

Book altid et møde inden i kommer ind, så har vi mulighed for at give jer den bedste gennemgang af mulighederne!

Vielsesringe


Bestil dine speciallavede bryllupsringe hos os.
Vi laver alt mellem himmel og jord.


Skriv en sms eller mail

Vielsesringe

Bestil dine speciallavede bryllupsringe hos os. Vi laver alt mellem himmel og jord.

Skriv en sms eller Mail

Drømmebrylluppet galleri

I galleriet kan du finde inspiration…… når du/i har fundet det i ønsker kan du/i booke tid til et designmøde i bunden af siden eller ved at trykke på knappen nedenfor….

 

Kontakt mig

Udfyld gerne kontaktformularen og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt. Alternativt er du også meget velkommen til at kigge forbi butikken på Gammel Kongevej 135 eller kontakte mig via SMS eller telefon på nr. +45 5188 0442.