Armbånd

Vi har et enkelt princip vi arbejder ud fra her på værkstedet “Kunden er kongen” Det betyder blandt andet at der ikke findes nogen dumme spørgsmål!
Vi giver os tid til a

Vi udfører alle slags armlænker, Tennisarmbånd samt forskellige former for faste massive armringe. Langt de fleste smykker til håndleddet er skabt i tæt samarbejde med kunden og direkte tilpasset det håndled, som de skal sidde på. Anatomien er forskellig fra person til person, så det bedste “fit” er altid perfekt tilpasset den enkelte kunde.

Udover de håndlavede armsmykker har vi også et lille eksklusivt udvalg af armringe, som indgår i vores kollektion. Armringene her på siden er et eksempe på udvalgte kollektionsvarer, som skabt med et rent kunstnerisk udtryk som repræsenterer Nordisk elegance og enkelthed. Alle smykker til armen kan fås i guld & platin, nogle kan også laves i sølv dog ikke alle modeller.

Book et møde og lad os drøfte dine ideér.

t lytte til alle de ønsker og ideér du har og du får altid en grundig forklaring omkring smykkernes fremstillingsmetoder hvis det har interesse! Vi arbejder ud fra grundlæggende i mange tusinde år!
Hos Hearts & Arrows er vi specialister i fremstillingen af unika smykker. Det betyder, at du som kunde kan få lige præcis det du drømmer om. Smykkerne er håndlavede og fremstilles i butikken i samarbejde med dig. Vi sætter en ære i godt håndværk og optimal vejledning.

Du kan læse meget mere om de forskellige stilarter og fag-termer man bruger inden for smykkernes fantastiske verden. Brug søgefunktionen øverst i højre hjørne eller surf lidt rundt under alle menupunkterne. Giv os et ring hvis du vil i direkte kontakt med guldsmeden!

Tennisarmbånd
Fås i alle størrelser med diamanter
Pris for priser

Guldarmring
med AquaMarin & diamanter
2 x 0,05 CT + 3 x 0.02ct
fra DKK 34.000,-

Kontakt mig

Udfyld gerne kontaktformularen og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt. Alternativt er du også meget velkommen til at kigge forbi butikken på Gammel Kongevej 135 eller kontakte mig via SMS eller telefon på nr. +45 5188 0442.