Værkstedet

15 år med unikke smykker på Frederiksberg

Fra gaden træder direkte ind i værkstedet og en verden af smykker. Her kan det meste kan lade sig gøre og du behøver ikke at trække et nummer for at komme til at tale med guldsmeden. Værkstedet ligger en i hjertet af Frederiksberg hvor vi gennem 15 år lavet unika smykker til kvalitetsbevidste kunder fra hele verden. Vores speciale er at omsætte dine ideer til unikke smykker nogle gange sågar små kunstværker til fingre, hals eller øre!. Hearts & Arrows er en lille guldsmede- & juvelérbutik, som på en gang fungerer som værksted og showroom.

Vi glæder os til at se dig butikken.

Guldsmed & juvelér // Daniel Høeg Bossen

Min tur til Sydafrikas diamantminer i 2007

Hvorfor navnet “Hearts & Arrows” spørger du måske!? Hvis man af natur stræber efter perfektionen i formgivning, giver navnet rigtig god mening til en guldsmedebutik der handler med diamanter! Det er nemlig navnet på verdens mest perfekte diamantslib! Perfekt proportioner – perfekt “ild” i stenen – maximalt udbytte af lys i alle regnbuen farver! Ser du på en perfekt slebet rund diamant også kaldet en “Brilliant” under ultraviolet lys, finder du svaret!

Kært barn har mange navne ser du nu direkte ned fra toppen af diamantens “vindue” også kaldet tavlen eller spejl ser du de perfekte pile træde frem! (se vores logo!) vender du derefter diamanten rundt så du nu kigge ned i “spidsen” af diamant får du øje på i de perfekt symmetriske hjerter!

Det var på min diamant rejse til Johannesburg for 15 år siden, jeg fik ideen til at finde på en navn med kort forklaring gav mening og forhåbentligt bed sig fast! 5 dage inden afrejse skrev jeg under på et nyt butikslejemål og ville derfor hitte på et nyt navn til min nye butik!

Da rejsen var planlagt længe før den nye butik og jeg nu havde fået en unika mulighed for at studere og slibe en diamanter på Harry Oppenheimer Diamond Training School, blev det ikke nogen svær beslutningen der skulle tages! Så midt i et fantastiske smuk land ca. 1000 m under jorden i en af verdens mest kendte diamantminer “Collonan Minen” stod det funklende klart. Det er dét butikken skal hedde!!!

Kontakt mig

Udfyld gerne kontaktformularen og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt. Alternativt er du også meget velkommen til at kigge forbi butikken på Gammel Kongevej 135 eller kontakte mig via SMS eller telefon på nr. +45 5188 0442.