Smykker

Guldsmedhåndværk med sjæl og god service!

Vi har et enkelt princip vi arbejder ud fra her på værkstedet “Kunden er kongen” Det betyder blandt andet at der ikke findes nogen dumme spørgsmål!
Vi giver os tid til at lytte til alle de ønsker og ideér du har og du får altid en grundig forklaring omkring smykkernes fremstillingsmetoder hvis det har interesse! Vi arbejder ud fra grundlæggende i mange tusinde år!
Hos Hearts & Arrows er vi specialister i fremstillingen af unika smykker. Det betyder, at du som kunde kan få lige præcis det du drømmer om. Smykkerne er håndlavede og fremstilles i butikken i samarbejde med dig. Vi sætter en ære i godt håndværk og optimal vejledning.

Du kan læse meget mere om de forskellige stilarter og fag-termer man bruger inden for smykkernes fantastiske verden. Brug søgefunktionen øverst i højre hjørne eller surf lidt rundt under alle menupunkterne. Giv os et ring hvis du vil i direkte kontakt med guldsmeden!

Guldring med diamant
Center diamant 0,73 CT. &0,05 CT.
DKK 53.800,-

Guldring med diamanter
Blå & hvide diamanter
DKK 24.800,-

Guldring med aquamarin
& diamanter
DKK fra 35.800,-

Kontakt mig

Udfyld gerne kontaktformularen og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt. Alternativt er du også meget velkommen til at kigge forbi butikken på Gammel Kongevej 135 eller kontakte mig via SMS eller telefon på nr. +45 5188 0442.