Ædelmetallerne

vielsesring

Ny Ædelmetaller: Hos Hearts and Arrows Frb bruger vi stort set alle de ædelmetaller du kan komme i tanke om! Bl.a 14kt, 18kt, 22kt & 24kt rosa / alm / eller lyst guld, sølv, Iridium, Rhodium, Paladium og Platin. Vi legere dvs. “blander” selv de fleste af vores mange guldfarver, så de får den farve og glød vi ønsker. Platinmetallerne vi bruger er til gengæld altid smeltet sammen til tråd, tene og plader fra vores leverandøre. Temperaturene der skal til at smelte Platin og Paladium er så høje at det kræver ganske særlige smelteforhold!
Så hvis du f.eks kommer ind i butikken med et gammelt arvesmykke i hvidguld, paladium eller platin, genbruger vi aldrig disse metaller direkte i vores produktion, da det meget sjællendt giver et akseptabel resultat!

Alternative Materialer: Vi laver også smykker og Skulpture i bronze, titan, stål, ben og træ m.m.

Gammelt guld: Kun en meget lille del af alle vores håndlavede unikasmykker laves direkte af kundernes egne gamle guldsmykker! (ca.10-15%) Det vurderes dog altid fra gang til gang, efter vi har kigget på hvad det drejer sig om! Guldfarver, legeringsegenskaber og 75 – 100% ektra materiale kræves for at det kan lade sig gøre! “gammelt guld til nye smykker” I langet de fleste tilfælde bliver det modregnet i prisen på det nye smykke.
Danske traditioner: I rigtig mange familier rundt omkring i dk ligger der store skatte i form af gammelt guld gemt i skuffer og smykkeskrin. Så hvis du drømmer om at vække de gamle smykker til live igen og få et unikt – vintage, moderne, diamantbesat eller råt stykke juvelérarbejde ud af det… så skriv eller ring til os!
Sms +45 51880442

Mvh Daniel Høeg // Ejer & Guldsmed

GEISHA – SolitaireRing // AQUA MARINA

Forlovelsesring i 2 guldfarver med Auquamarin og diamant. Ringen er et modernebud på at foregne to verdner. Den lette elegante organske del og den klassike stringente Solitaire del. Denne ring laves på bestilling med dine favorit ædelsten og den ædelmetalfarve du drømmer om!

Udvalgte produkter

 

Følg os på instagram

Skriv til os

Skriv til Hearts and Arrows

Skriv til Hearts and Arrows