Om

Guldsmeden bag

Guldsmeden bag

Guldsmedefirmaet Hearts And Arrows Frederiksberg består af guldsmeden Daniel Høeg og en administrativ medarbejder Sofie Pedersen. Butikken startede op på Bülowsvej i 2007 og flyttede 1. december 2010 til Gammel Kongevej 135B på Frederiksberg. Daniel er uddannet guldsmed med medalje fra Per Borup Design i 2001 og han har desuden speciale i juvelérarbejde, ædelstensisætning og billedredigering. Han er tidligere frilufts- & gymnastiklærer på Baunehøj Efterskole og uddannet faglærer i idræt fra Paul Petersens Idrætsinstitut, hvor han efterføgende blev underviser i redskabsgymnastik og udspring fra vippe.

Kunden i fokus

Kunden i fokus

Her i butikken fokuserer vi på kundebehandling i topkvalitet! Vores vigtigste opgave er, at du går ud af butikken lidt klogere og gladere end da du kom ind. Vi giver dig altid en grundig vejledning i hvad der kan lade sig gøre og med de ønsker du/I måtte have. Vi laver 75 % specialdesignede opgaver og 20% er modelarbejde og viderudvikling af vores mange kollektioner. De sidste 5% er reparationer og fattearbejde af dine egne ædelsten.
Du vil hurtigt opleve at vi spænder meget bredt og den røde tråd går fra vintage smykker til moderne funkis hipsterkunst & skulpturer i sølv og bronze.
Alt i alt lægger vi dog altid størst vægt på, at designet falder ud efter dine ønsker. Du træder direkte ind i værkstedet, hvor smykkerne bliver til, og der er altid friskbrygget te eller kaffe, hvis det ønskes 🙂
Vi glæder os til at byde dig velkommen på Gammel Kongevej 135B.

Find dit drømmesmykke i INSPIRATIONSMENUEN her:

Klik her

Udvalgte produkter

 

Følg os på instagram

Skriv til os

Skriv til Hearts and Arrows

Skriv til Hearts and Arrows