Workshop

Lav jeres egne vielsesringe

Lav jeres egne vielsesringe

Vi tilbyder en unik oplevelse til jer, der har mod på at lære ædelsmedskunstens verden at kende. I vil komme igennem mange forskellige teknikker ligefra smeltning og smedning til mundblæste lodninger af jeres egne ringe.
– Mulighed 1) Man køber ringene (ædelmetallet & ædelsten) hos os.
– Mulighed 2) Man har selv alt guldet med. Vær opmærksom på at der skal være minimum 40-50% mere guld til bearbejdning end selve ringenes vægt.
– Workshoppen tager normalt fra 6-8 timer, hvilket svare til 6000- 8000kr. Denne pris er eksklusiv materialer (dog inkl. frokost, hvor vi serverer en lækker sandwich/eller salat og 1 stk. drikkevare pr. person.)
– Prisen på workshoppen estimeres inden workshoppens start og aftales per mail.
– Priserne er inkl. færdiggørelse efter afsluttet eller afbrudt workshop.
– Der kalkuleres altid med svind/guldafgang på ca. 10-15%
– Ved udført eller afbrudt workshop i 100% gammelt guld, som kunden selv har medbragt, kan evt. overskydende guld modregnes i slutprisen. Dette er dog altid en vurderingssag og vurderes fra guldsmedens side fra gang til gang.

– Der betales 3000kr i depositum senest 2-3 hverdage før workshoppens start. Dette kan betales som bankoverførsel eller på dankort i butikken.
– Hvis du/I ønsker det, tilbyder vi at tage billeder af processen.

For at høre nærmere om eller bestille tid til workshop, kan I sende en mail til info@heartsandarrows.dk eller ringe på +45 5188 0442.

Om Vielsesrings – Prøv mit håndværk!

Information om Workshoppen: Skriv eller ring for mere info om priser m.m. info@heartsandarrows.dk eller tlf +45 5188 0442

 Se filmen om butikken & Guldsmeden

[fve]http://www.youtube.com/watch?v=D0MNQWX7H6I[/fve]

Følg os på instagram

Skriv til os

Skriv til Hearts and Arrows

Skriv til Hearts and Arrows